Proizvodi

Aluminijumski profili-lajsne se upotrebljavaju u građevinarstvu prilikom izvođenja završnih radova.
Ovi profili-lajsne svojom dekorativnošću estetski upotpunjavaju i oplemenjuju vaš prostor. 
Kod nas možete naći veliki izbor aluminijumskih i pvc profila-lajsni sa višestrukom namenom.
 Aluminijumske profile-lajsne možete koristiti za zaštitu vašeg stepeništa, bilo da je izrađeno od keramike, laminata, drveta i sl, kao podloge. Aluminijumske profile za stepeništa imamo u više boja i dimenzija, tako da se uklapaju u svaki prostor i u svaku dimenziju stepeništa. 
Takođe,možemo da vam ponudimo aluminijumske lajsne koje su namenjene za zaštitu i ugradnju kod polukružnog stepeništa. Kod nas možete naći i prelazne aluminijumske profile-lajsne namenjene za prelaz između keramike i parketa, keramike i laminata, ili između samog laminata, ili parketa i parketa.
Ovde ćete pronaći lajsne za prelaze između svih vrsta podnih obloga različitih debljina. 
Alumijumske prelazne profile-lajsne imamo u više boja i modela, koji se lako postavljaju i estetski upotpunjavaju vaš prostor. U našoj prodavnici ćete pronaći veliki izbor modela i boja aluminijumskih završni profila-lajsni i L profila. 
Ova vrsta profila je među najzastupljnijima u procesu izvođenja završnih građevinskih radova. Njihova upotreba i namena može biti višestruka. Osnovna namena aluminijumskih završnih profila-lajsni i L profila je zaštita spoljašnjih ivica kod zidnih i podnih obloga. 
Pored ove svoje osnovne funkcije, vrlo su dekorativni i uklopljivi u svakom prostoru. 
Takođe,možemo vam ponuditi aluminijumske profile-lajsne koji se postavljaju u unutrašnji ugao kod spoja zida i poda ili dva zida. Pored svih ovih modela aluminijumskih profila-lajsni imamo i dilatacione profile, koji se ugrađuju između pločica, čime sprečavaju da dođe do pucanja istih usled razlika u promeni temperature i pritiska na pod. 
Aluminijumska sokla, koju imamo u više dimenzija, se postavljaja između poda i zida. Aluminijumske bordure, diht lajsne i još mnogo toga. Pored programa aluminijumskih profila nudimo vam i program PVC profila-lajsni. Imamo veliki izbor L PVC profila, završnih profila, T profila i profila za unutrašnji ugao. Svi ovi profili mogu naći svoju namenu u unutrašnjem uređenju vašeg prostora.
 Ukoliko niste sigurni oko odabira aluminijumskih ili PVC profila-lajsni, posetite nas u našem salonu i naše stručno osoblje će vam biti vodič kroz kupovinu. Pomoći ćemo vam da napravite pravi odabir i pronađete najbolje rešenje za vas. Kako nudimo širok asortiman navedenih profila, kod nas ćete sigurno pronaći one koji vama odgovaraju. Kupovina je u našem salonu na adresi Bulevar kralja Aleksandra br. 620 ,Beograd-Zvezdara.

Alumijumski Profili

U profili

PVC profili

Image

POTREBAN MI JE OVAJ PROIZVOD!